Sunday, March 28, 2010

bila Cr bertemu Dr, apa yang berlaku?

first of all, i would like to thank to kak su and mira as a "make up artist" yang berjaya untuk dinner ni.. you'll sangat berjasa kepadaku malam ni! kalau nak aku make up diri sendiri memang x lepas la kan.. jadi bahan gelak je nanti.. haha..(macam opera cina pulak kang)..

second, aku nak congrats to all of the persida's exco with the event.. everything going smooth as u'll planned.. i just wanna say that "the food is very nice.."(alhamdulillah kenyang perut aku malam ni makan sedap!)

story pasal dinner..

especially anak2 dara yang datang semua pun melaram habis la kan.. this is some of the pictures that i've snapped with my classmates.. thanks semua for a good memories!

anak dara ACD4A1 bergambar dengan MISS ZARINA & MISS NADZIRAH

senyum lebar betul aku ni

"ahli sihir negara" bak kata Kak Ros