Thursday, November 12, 2009

surprise party!


special thanks to achik, alang, ateh, mira n cicik coz wat surprise party for my birthday.. sampai along kene mandi tengah2 malam buta la sbb kene palit ngn cake kan.. aduhai. sejuk2!
siyes along ingat korang lupe bufday along taw.. da bajet nak touching da.. hehe..
ye la mane x nye..


achik
konon2 nak tido bilik alang kat BAI tu.. siap bawak beg la cam nak tido sane tol2.. hehe..

cicik
dok kat dlm bilik pun wat xtaw je.. almaklum la yati datang bilik lak malam tu..

ateh
x yah cite la.. da tido coz demam frust bf x jadi datang.. haha.. sory teh,bukak story sikit! :p

alang
konon2 nak soh achik teman sbb rumet sume balik n tinggal sorang2.. tapi sebenarnye lakonan semata.. haha.. :D

mira
kat bilik sebelah bz study la konon2 nye..

rupenye.. ni sume gimik korang je.. pandai tol korang berlakon..
A+ la along kasi kat korang sbb jadi pelakon terbaik hari tu..
n thx sebab sume take part utk menjayakan lakonan surprise party along tahun ni..
haha..

along sayang korang sume! mmuuaahh!!

2 comments:

aten said...

hahah..lap u too lah long..
aku demam lah long..bukan demam tipu2..tp mlm tu xhappening sgt lah kan3..kan best klu kite 1 umah then nk tpekik telolong..org xkesah..hahah
best2!! btw tq kat along gak coz banje ktrg mkn..nt bday ateh..giliran ateh plak banje korg mkn okay..;) if korg sume egt kat ateh lagi lah kan...huhu

cik azza said...

hahaha..:)).. ko la pi demam bufday along.. pape pun tu la 1st tym along kene calet ngan kek tym bufday+mandi tengah2 malam gare2 kalian..
aduhai!! gigil sejuk beb..
hahaha.. :))
pasal blanje tu no prob la.. :) ingat tu mesti la ten.. hope sem depan dapat bilik same lagi!