Saturday, August 15, 2009

bestnye dapat balik umah..

aktivti minggu ni nak kate padat sangat tu x de la.. tapi aku sesaje je merajinkan diri pi agm kelab.. kelab gpms wat forum pasal "anak melayu hangat2 tahi ayam".. korang jangan le tanye aku betul ke tahi ayam tu hangat, sbb aku mmg xde jawapan yang munasabah nak kasik.. hehe.. berbalik pasal forum tu,aku rase forum tu best sangat sbb ahli panel sume pandai mencuit hati aku ngan aksi2 lucu yang x dibuat2.. best la, kire x nyesal pi.. tapi dalam best2 dengar ceramah tu still menyempat lagi aku ambik gambar.. saje wat kenangan...

senyum sokmo le pulak.. :)

me with my rummate(daiyana)


"gunakanlah mask utk menjaga kesihatan". cam da berkempen la plak aku nih! haha..

semalam aku sampai kl dalam kul 3 cam tu la.. actually x plan pun nak balik tapi bile taw je adik demam terus balik tnpe fkr panjang.. ish2.. nasib baik tiket bas ade kalau x mau haru gak.. aduhai,demi adik ku yang tersayang..sanggup amek risiko.. :D

kisah hari ni lak..
ari ni aku pi merayap ngan family.. pi sunway pyramid sat... best gak la sbb da lame x dapat p jenjalan sesame(padahal baru 2 minggu x balik kl)..hehe.. walaupun H1N1 melanda sekarang nih tapi aku tgk ramai gak orang pi melepak kat shopping complex tu.. ish2(termasuk lah aku.. haha)... aku pi sane pun sbb kezen aku tuh nak pi beli hp baru sbb hp lame die rosak.. aiseyh, jeles gle nih! kat bawah ni aku upload gambar yang sempat aku amek masa bosan2.. :D

pantang jumpe camera la plak aku nih

"pompuan tetap pompuan. pantang jumpe kedai kasut" bak kata kezen aku nih.


time tengah berjalan pun smpat lagi mengamek gambar.. ish2..sebelah tu kezen a.k.a adikku yg baik hati..haha..


adikku yang cumel ni xde mood lak nak amek gambar sbb lom shat demam lagi tapi nak gak ikut pi berjalan.

ok la, sekarang da kene start bace buku law pulak.. ari khamis ni nak test.. esok lak nak balik johor balik.. aduhai penatnye tapi seronok sangat sbb dapat balik jumpe ngan family..hehe.. :D.. bye2..

3 comments:

aten said...

huhu..yelah..tym aku xblek umah tym tulah kau nk g sunway en..tp ble aku blek umah..tade plak kau nk g sunway en..sob sob sob..

sepatu biru said...

hahaha..
ala teen, bukan sengaje dowh nak pi sunway x ajak ko..
pi pun x rancang..
hehe.. next tym klu ku bek ati kte pi sunway sesame k..
huduh le muke ko klu majok! :D
haha..

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

haha.....eh..mai singgah blog jen plak....huhu