Thursday, June 11, 2009

sedih...

hari ni result kuar n result aku sangat wat aku sedih. aku rase cam aku da study bagai nak rak, tapi result cam tu gak. x faham kenapa?? argh..

tension sangat2, aku ingat aku dapat buat mama happy tapi aku can wat die sedih je.. nape la aku cam ni?? huhu.. member2 aku yang kaki merayap n x dok kat dalam hostel tu ok je score.. aku ni?? argh.. bencinye!!!!!!!

3 comments:

Anonymous said...

jgnla sdih ye....
Allah nak uji kt 2 la..
nak tgk kt nie sbr ke x..
sy pun mcm 2 gak..
jgn risau ye..
truskn berusha lg..

zarith natasha said...

hai...
btoi ckp anonymous kt atas ni...
Allah nk uji la tu...
sbar eh...
smua prkara da hkmahnya..
InsyaAllah...

Org Ganu said...

salam ziarah..
dont worry dik..banyk masa lagi nk baiki kesilapan..
kte bertawakallah pada Allah pas usaha sungguh2..
yakin dengan Allah,
insyaAllah Dia akan bagi kejayaan pada adik
kalo Allah tak kasik pun, meby Allah nk uji hambanya yang beriman..nk tgk sejauh mana kte beriman padaNya
selalulah bersangka baik padaNya
banyakkan berdoa dan solat sunat..